За нас  История

20 години Глобал Трейд Нет е световен лидер в дистрибуцията на изделия базирани на светодиоди. Широката гама от продукти, която фирмата поддържа й осигурява силни позиции в редица сектори като финанси и банково оборудване, администрация, строителство и архитектура, спорт, развлекателен бизнес и туризъм, реклама, търговия, транспорт.

Глобал Трейд Нет развива инженерингова, маркетингова и търговска дейност. В структурите й работят над 200 човека висококвалифициран персонал. Постоянният стремеж към пълно задоволяване на нарастващите нужди на клиентите води от една страна до увеличаване и разнообразяване на продуктовата гама чрез внос на различни като характеристики и приложения продукти и от друга до създаване на революционно нови технологии и ноу-хау.

В банковият сектор например Глобал Трейд Нет навлиза и се утвърждава с познатите на всички валутни табла на Мегатекс. Днес тя предлага на своите клиенти както подобрени и модифицирани модели, така и банкното- и монетоброячни машини на Деларю, разработва и възлага за изпълнение нова серия банково информационно оборудване "i-point", което до момента няма световен аналог.

Бързите темпове, с които фирмата се развива и налага на световните пазари, водят до изграждане на силна дистрибуторска мрежа в над 40 държави на петте континента - Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка.

Глобал Tрейд Нет е сертифицирана по ISO 9001.


Global Trade Net е сертифицирана по стандартите за качество
ISO 9001
Copyright 2015, Global Trade Net
Създаден от Меджик Сълюшънс
ERROR: 0 - Error:0