За нас  Профил на компанията

С 20 години опит на българският и международните пазари, днес Глобал Трейд Нет ЕООД се е утвърдила като един от световните лидери в дистрибуцията на стоки за бизнеса.

Ние предлагаме широка гама от светодиодни дисплеи с възможности за излъчване на текст, анимация и видео сигнал в реално време. Модулният принцип позволява производството и монтажа на многофункционални съоръжения, с разнообразни размери - от едноредови дисплеи за поточни съобщения до екрани за стадиони.

Едноцветни, многоцветни и пълноцветни, дисплеи излъчват рекламни съобщения и клипове. Светодиодните дисплеи са високоефективно средство за визуална реклама с възможности за прилагане на различни ефекти.

Техническите характеристики и високата надеждност на изделията, комплексното програмно обслужване и предвидените режими на работа им дават преимуществото на универсално информационно средство за използване на открито и закрито. На всички изделия се осигурява гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Глобал Трейд Нет е официален представител за България на банкното- и монетоброячните машини на DE LA RUE, които се отличават с висока надеждност и качество и до момента нямат конкурентен аналог на пазара.

Глобал Трейд Нет предлага на Вашето внимание ценовата система Таксом, уникална със своята икономичност и елегантен дизайн. Тя не се нуждае от мастило, електричество, ценовите модули могат да се използват многократно. Тя е най-доброто решение за Вашия магазин, шоурум, търговски център.

Глобал Трейд Нет ЕООД е и официален дистрибутор за България на висококачествените холандски плексигласи с марка ALTOGLAS, на най – добрите на пазара поликарбонати на ARLA PLAST и KARLSBERG .

Нашите професионалисти проектират и произвеждат също рекламен интериор и екстериор. Елегантният дизайн и използваните съвременни технологии и материали гарантират дълготрайността на рекламната продукция с марката на Глобал Трейд Нет. Ние предлагаме оптималното съчетание на: дизайн, качество на продукцията, срок на изпълнение и цена.

Дизайнът, производството и монтажът, осъществени от фирмата, помагат на многобройните ни партньори да реализират не само отделни рекламни кампании, но и да изградят своя стил и фирмен имидж. Предлагаме специален дизайн и изработка по заявка на клиентите.


Global Trade Net е сертифицирана по стандартите за качество
ISO 9001
Copyright 2015, Global Trade Net
Създаден от Меджик Сълюшънс
ERROR: 0 - Error:0