Приложения  Администрация   Продукти  Монетоброячни машини  MACH 12
 
 
MACH 12


МАСН 12 е високоскоростна, същевременно прецизна машина за сортиране на монети, окомплектована с компоненти за интензивно натоварване при работа, което я прави оптималния избор за обработка на големи монетни масиви.

Бърза и ефективна Със скорост на обработване до 6000 монети в минута, МАСН 12 е в състояние да сортира до 9 различни размера монети/номинала.

Лесен за употреба


Лесен за разчитане, графичният и дисплей гарантира ясен статус на операционните съобщения и състоянието при работа. Даващите възможност за избор ограничители за монетните торбички, партидни и крайни суми са свободно достъпни посредством дистанционно за пряк контрол. Клавиатурата позволява лесно и бързо въвеждане на информацията.

Дизайн

Ергономичният дизайн на МАСН 12 е едновременно функционален и въздействащ естетически, като по този начин позволява вписването и във всякаква работна среда. С малко на брой разглобяеми детайли опростена електроника, тя е и лесна за поддръжка.

Мултифункционалност

МАСН 12 е лесно приложима както за малък, така и за голям обем монети.

МАСН 12 е лесно приложима за всякакви широкомащабни операции. Контролната Система за Управление на информацията MICS, която е една от множеството опции, осигурява 3 нива на запаметяване и позволява други платежни средства както чекове така и преброени вече монети и други да бъдат въвеждани, гарантирайки цялостното им проследяване.

Снабдена с 4 RS232 стандартни порта , МАСН 12 може да се свързва с други системи за управление на парични наличности и периферни устройства, каквито са банкнотоброячните машини, водейки до съгласуваност на цялата парична наличност.

Приложима за голям размер парични операции


За онези сфери, в които обработването на големи количества монети е необходимост, МАСН 12HD предоставя изключително голям и подсилен съд побиращ до 10 000 монети, изход за хард диск, както и осветление под капака на машината.

Технически данни
Размер на монетите
Диаметър 15,5мм до 38,3мм
Дебелина 1,0мм до 3,0мм
Разграничаване 0,5мм minimum

Капацитет на групиране
До 5000 монети

Капацитет на подаващото устройство
До 10 000 монети

Скорост на броене
До 6000 монети в минута

Възможност за групиране
До 9 различни номинала

Стопери
Пълна приспособимост

Функции за сигурност
Заключващ механизъм за информацията
Резервно захранване

Сериен порт RS232
Четири RS232 стандартни порта

Номинална мощност
90V – 264V AC, 50/60 Hz

Опции
Връзка с принтер
Подвижен дисплей
Двоен пакетаж
Интерфейс на брояча
Детектoр на метала
MICS контролът включва:
3 нива на крайната сума, интерфейс, стопери за торбичките, до 200 отделни идентификатора за различни оператори – включващи програмируеми ID номера.

МАСН 12HD

Широкомащабна
Голяма и подсилена капацитетна вана
Осветление под капака
Изход за хард диск

 

Global Trade Net е сертифицирана по стандартите за качество
ISO 9001
Copyright 2015, Global Trade Net
Създаден от Меджик Сълюшънс
ERROR: 0 - Error:0