Приложения  Финанси   Продукти  Банкнотоброячни машини  1250 HS
 
 
1250 HS


1250HS е високофункционална банкнотоброячна машина, която се отличава с хоризонтално захранване (снабдена със шпиндел) и обслужва непрекъснато обработване на пачки банкноти или разделени такива. Презентирайки най-новата технология De La Rue, 1250HS е идеална за натоварен режим на работа в сфери, в които скоростта и прецизността са основна величина.

Усъвършенствана прецизност
С променлива скорост до 40 банкноти в секунда, 1250HS отговоря на нуждата от продължително обработване на банкноти с добро или лошо качество. Лесна за употреба, 1250HS е окомплектована с 3 работни режима:

Броене
- осигурява продължително броене на неопределени като пачки количества;
Партида - създава по-малка партида от по-голяма пачка с банкноти;
Потвърждаване - проверява известно количество в дадена пачка;

Всички 3 работни режима имат възможност за определяне на "ТОТАЛ - КРАЙНА СУМА', което обединява общия брой на преброените банкноти. При необходимост банкнотите могат да се преброяват и по показател "СТОЙНОСТ".

Лесна употреба
Клавиатурата и големият течнокристален дисплей допълнително подпомагат процеса на работа. За по-голямо улеснение са предвидени конфигурации за автоматичен и ръчен старт в зависимост от това кой режим се използва най-често. Тези настройки, както и партида или количество за потвърждаване, могат да се съхраняват в паметта. Плъзгащ се капак може да покрие броячния механизъм по време на работата му.

Интелигентност
Възможността за повторно избиране позволява да се избират настройки за фалшиви или лоши като качество банкноти до 8 групи, което гарантира максимална ефективност чрез минимализиране на стопстраниците.

Малка и преносима
Идеална за организации, в които свободното пространство е в недостиг. Компактната машина може да се използва върху маса или други повърхности, осигурявайки лесно придвижване между едно или друго работно място.

Машините De La Rue за преброяване на парични налиности са пряк резултат от около 40-годишен опит в дизайна, производството и дистрибуцията на банкнотоброячни машини. Системите по управление на качеството са напълно съобразени със стандарта ISO-9002. В световен мащаб гаранционното и извънгаранционното обслужване са осигурени посредством мрежа от офиси и оторизирани дистрибутори.Технически данни
Размер на подаваните банкноти:
Минимум: 100мм х 50мм

Капацитет на подаваните банкноти:
До 150

Скорост на броене:
От 25 до 40 банкноти в секунда

Номинална мощност:
115VAC 50/60Hz
230VAC 50/60Hz

Консумация:
350W

Опции:

Връзка с принтер
Подвижен дисплей
Модул за щампосване
Автоматично затваряне

 

Global Trade Net е сертифицирана по стандартите за качество
ISO 9001
Copyright 2015, Global Trade Net
Създаден от Меджик Сълюшънс
ERROR: 0 - Error:0