Приложения  Финанси   Продукти  Банкнотоброячни машини  1600
 
 
Цена : 20000 лв
1600


Банкнотоброячната машина 1600 на De La Rue осигурява бързо, прецизно и минимизиращо разходите за оперативен персонал решение за нуждите от стандартно преброяване и групиране в партиди на парични масиви.

Бързина и ефективност

Високата скорост и превъзхождащ захранващ механизъм на 1600 гарантират най-доброто по отношение на бързина, ефективност и надежност на обработването на документи, пестейки време и пари на потребителя.

Гъвкавост
1600 е снабдена с 6 предварително заредени стопера за партиди отговарящи на различни изисквания. Впоследствие избраната конфигурация може да бъде съхранена в паметта и да се възстанови при включване на машината, гарантирайки максимална ефективност.

Прецизност от най-високо ниво Уникално разработената патентована технология за двойна проверка - Double Detected System на De La Rue, осигурява безпрецедентна точност независимо от състоянието на банкнотите и не изисква настройка на оператор.

Лесна употреба
Лесната за използване машина съчетава в едно детайла за автоматичен старт и ясен, задействан при допир контролен панел. Големият LCD дисплей прави машината визуално атрактивна и удобна за всякакви работни среди. Тази лека, компактна и издръжлива на въздействие машина е едновременно надеждна и устойчива, което я превръща в икономически изгодна алтернатива на ръчното броене. В качеството си на експерти по финансови решения, повече от 2 000 търговски банки, централни банки и компании за пренос на платежни средства вече разчитат на експертната оценка и решения на De La Rue. Всекидневно, отрасловите автоматизирани решения на De La Rue осъществяват 12 млн. транзакции по цял свят.

Машините De La Rue за преброяване и на парични налиности са пряк резултат от около 40-годишен опит в дизайна, производството и дистрибуцията на банкнотоброячни машини. Системите по управление на качеството са напълно съобразени със стандарта ISO-9002. В световен мащаб гаранционното и извънгаранционното обслужване са осигурени посредством мрежа от офиси и оторизирани дистрибутори.Технически данни
Размер на подаваните банкноти
100мм х 50мм до 190мм х 90мм

Капацитет на подаваните банкноти
500 банкноти

Капацитет на групиране
200 банкноти

Скорост на броене
600/100/1200/1500 банкноти в минута (зададени)

Опции за групиране
Шест зададени групи (5, 10, 20, 25, 50, 100)
Задавани от клавиатурата

LCD дисплей
Брояч - 5 цифри
Групи - 3 цифри

 
Цена : 20000 лв

Global Trade Net е сертифицирана по стандартите за качество
ISO 9001
Copyright 2015, Global Trade Net
Създаден от Меджик Сълюшънс
ERROR: 0 - Error:0