Приложения  Администрация   Продукти  Банкнотоброячни машини  2010
 
 
2010


Банкнотоброячната машина на De La Rue 2010 осигурява бърза и лесна алтернатива на извършваното на ръка броене и подреждане на банкноти в партиди. Осигурявайки минимизиращо разходите за персонал, прецизно и надеждно обработване на банкноти, ваучери и купони. Тази стационарна машина с фиксирана функция е удачното решение за всяка бизнес среда, включително офиси на дребни търговци, казина, аукционни продажбени депа, транспортни компании и автомати за дребни стоки с масово потребление, навсякъде където се изисква прецизно преброяване на документите.

Висока производителност
2010 е окомплектована с безпрецедентен захранващ банкнотите механизъм, което на практика означава бързо и безпрепятствено движение на потока документи, пестене на време и намаляване на вероятността от задръстване при скорост от 1 000 банкноти в минута. Машината функционира в 2 режима:

Партиден режим
Модел 2010 брои брои документите от определен брой предварително зададени размера на партидите - например 50. След като се достигне този брой документи, машината спира и партидата се отстранява. Започва автоматично стартиране на следващата партида.

Режим на броене
Машината брои банкноти без прекъсване на процеса, следейки за освобождаването на изходящия контейнер.

Висока прецизност
Уникално патентованата технология на De La Rue за двойна проверка, разпознава банкноти, които са залепнали една за друга, повредени или нагънати.

Едноклавишна манипулация
С чувствителен на допир клавиш за контрол на всички функции машината става действително лесна за използване. От операторите се изисква минимално обучение, в резултат на което се постига ефективна работа с машината. Дори не се налага да се натиска отделен клавиш за всяко ново броене.

Автоматичен старт
За максимална ефективност автоматичният старт осигурява незабавно започване на процеса на преброяване с поставянето на банкнотите, без необходимост от натискане на бутона старт.

Ясен дисплей

Течнокристалният дисплей е удобен за разчитане, което превръща 2010 в удачен избор за разнообразни бизнес приложения.

Олекотена
Тежаща само 6кг 2010 е лесно преносима и удобна за транспортиране.

Технически данни
Размер на подаваните банкноти
100мм х 50мм до 190мм х 90мм

Капацитет на подаващото устройство
500 банкноти

Скорост на броене
1 000 банкноти в минута

Опции за групиране
Шест зададени групи (5, 10, 20, 25, 50, 100)

LED дисплей
Брояч - 3 цифри/групи - 3 групи

Номинална мощност
98V - 264V AC, 50/60Hz

Консумация
150W

 

Global Trade Net е сертифицирана по стандартите за качество
ISO 9001
Copyright 2015, Global Trade Net
Създаден от Меджик Сълюшънс
ERROR: 0 - Error:0