Приложения  Финанси   Продукти  Други  20 години Мегатекс
Global Trade Net - The smart way to communicate
 
 

 
20 години Мегатекс


Основният доставчик на високо технологични продукти, базирани на светодиодна (LED) и LCD технологии - „Мегатекс” АД тази година навършва 20 години от основаването си.

20 години вдъхновение и  любов към всичко, което правим ...

За 20 години „Мегатекс” АД въведе практика да определя тенденциите във визуалната комуникация с аудиторията  на вътрешния пазар и да бъде винаги в крак с най-съвременните високо технологични решения на международната сцена в изработка на електронни продукти с висока степен на функционалност, отлично качество, конкурентна цена, елегантен дизайн и широко приложение във всяка сфера от стопанската, обществена и политическа дейност на човека.

 

Законът за първенството ...

„Мегатекс” АД  първи въведоха използването на светодиодите в рекламния бизнес в България. В резултат на много неуморни дни и нощи научно изследователски труд – беше поставено едно авантюристично начало на група мечтатели с обща цел, които постепенно усъвършенстваха познанията си в областта на светодиодната технология и започнаха да диктуват правилата на пазара. Те прилагаха своите умения за разработка на светодиодни табла и дисплеи с различна големина и приложение – комбиниращи последните постижения на високите технологии за визуализиране на букви, цифри, графични образи, изображения с неповторима яркост и динамика, облечени в цветове  от 1 до  16.8 млн. от видимия спектър.

 

Традицията ...

Така се поставя началото на традицията „Мегатекс” да създава бутикови продукти, по индивидуално задание, и екипът да реализира смелите си идеи, водени винаги от едно основно правило:  „Да виждаме през очите на клиента и нашите идеи да носят отпечатъка на техните потребности”.

 

В перспектива ....

Бизнес намеренията на компанията не спират до тук. Водени от вдъхновението и любовта към всичко, което правим, ние – екипът на „Мегатекс” - посрещаме всяка новост с ентусиазъм, ориентирани към потребностите на нашите клиенти, превърнали се в дългогодишни партньори. Техните нужди за оптимизиране на ползите и нашето желание да стимулираме тяхното бизнес развитие осъществяваме по пътя на задоволяване жаждата за информационен комфорт у крайния потребител. Те определят насоките в разработката на иновативни и функционални продукти с инвестиционен характер и са фактор за нашите професионални успехи.

 По традиция, компанията планира бляскаво тържество по случай 20-я рождения ден на 10 април. Както всяка година, богата музикална програма ще съпътства празника. Неизменно на стила си – мениджмънтът на компанията е подготвил много изненади  за тези, на които дължи своите успехи - екипа, всички гости, бизнес партньори, светски личности и приятели.Технически данни

 

Global Trade Net е сертифицирана по стандартите за качество
ISO 9001
Copyright 2015, Global Trade Net
Създаден от Меджик Сълюшънс
ERROR: 0 - Error:0