Приложения  Финанси   Продукти  Монетоброячни машини  MACH 6
 
 
MACH 6


МАСН 6 е бърза, компактна машина за броене и групиране на монети, с възможност да действа като настолна или да се използва за самостоятелно приложение.

Бърза, ефективна и интелигентна

Групирайки и отброявайки до 3000 монети в минута, МАСН 6 е една от най-бързите машини в този клас.

МАСН 6 е в състояние да преброява до 8 различни номинала монети. С големият капацитет на капацитетната вана, побираща до 4500 монети, МАСН 6 увеличава ефективността посредством впечатляващо опериране с монетния масив.

Лесна за управление

Програмируемите затварячи на торбичките, които могат да бъдат избрани с партидна, вторична и крайна сума са лесни за управление от удобната клавиатура. Двуредния цифров дисплей предоставя бърз поглед върху оперативните съобщения. МАСН 6 притежава заключваща функция за сигурност, която ограничава достъпа до особено важна информация.

Coin Detection Euro

Благодарение на допълнителната опция за Идентифициране на монети, използваща Системата на De La Rue за разпознаване на сигнатурата на монетите МАСН 6 се превръща в идеалната машина за помощ при отделянето на други незададени или фалшиви монети. Тази икономически атрактивна опция повишава отчетността, докато в същото време поддържа най-високо ниво на прецизност.

Компактни размери

Усвоявайки минимално пространство, МАСН 6 може да бъде поместена практически навсякъде, а приятният и дизайн предлага функционалност, ефективност и впечатляващо визуално присъствие.

Многофункционалност

МАСН 6 е лесно приложима за всякакви широкомащабни операции. Контролната Система за Управление на информацията MICS, която е една от множеството опции, осигурява 3 нива на запаметяване и позволява други платежни средства чекове, обработени монети и други да бъдат въведени, гарантирайки цялостното им проследяване.

Технически данни
Размер на подаваните монети
Диаметър 15,5мм до 32,5мм
Дебелина 1,0мм до 3,0мм
Разграничаване 0,5мм

Капацитет на подаващото устройство
До 4500 х 18мм монети

Скорост на броене
До 3000 монети в минута

Възможност за групиране

До 8 номинала

Стопери
Три избираеми за различните номинали

Функции за сигурност
Заключващ механизъм за информацията
Застопоряване на поставката
Резервно захранване

Сериен порт
Четири RS232 порта

Номинална мощност
90V – 264AC, 50/60 Hz

Опции
Чекмеджета за монетите
Bagging attachments (requires stand)
Поставка
Магнит на ваната
Подвижен дисплей
Принтер

Детекция на монетите
Детекция на Euro(CD) монети и отхвърляне на фалшиви монети

MICS Control
– включва 3 нива на запаметяване-за партидна, вторична и крайна сума. Всички с програмируеми ID номера, валутен регистър по размер на номинала, модифициращи се от потребителя стопери за торбичките, часовник в реално време и до 99 различни идентификатора за оператор или за продуктив тотал.
 

Global Trade Net е сертифицирана по стандартите за качество
ISO 9001
Copyright 2015, Global Trade Net
Създаден от Меджик Сълюшънс
ERROR: 0 - Error:0