Приложения  Администрация   Продукти  Монетоброячни машини  MACH 9
 
 
MACH 9


Бърза, ефективна и интелигентна

Със скорост до 4500 монети в минута в работен режим, МАСН 9 е една от най-бързите налични машини в своя клас, МАСН 9 е в състояние да сортира до 9 различни номинални размера за дадена монета. С голямата вместимост на накланящата се инспекционна вана, побираща до 5000 монети, съчетана с уникалната автоматична захранваща система, МАСН 9 подобрява ефективността чрез усъвършенствано обработване на монетите.

Лесна употреба

Графичен дисплей гарантира ясен функционален статус и коректност на оперативните съобщения. Програмируеми стопери на торбичките, партидна и крайна сума са лесно достъпни посредством прекият контрол от клавиатурата. Клавиатурата позволява лесно и бързо въвеждане на информацията.

Дизайн


С ергономичния си дизайн, МАСН 9 е едновременно функционален и естетически издържан, като позволява вписване във всякаква работна среда. С малко на брой подвижни части и опростена електроника, МАСН 9 е лесна за поддръжка.

Детекция на Евро монети

С допълнителната опция за Детекция на Евро монети МАСН 9 се превръща в идеалния вариант за улесняване прехода към единна Евро валута. Системата на De La Rue за разпознаване на сигнатурата на монети(CSDS) осигурява детекция и отхвърляне на фалшиви и чужди монети.

Мултифункционалност

МАСН 9 лесно се адаптира към всякакъв капацитет на натоварване. Опцията за Контролирано управление на информацията ( MICS) дава достъп до 3 нива на запаметяване и позволява на други платежни средства като чекове, деноминирани монети и банкноти да бъдат въведени, гарантирайки щателна проверка.

Снабдена с 4 RS232 стандартни порта , МАСН 9 може да се свързва с други системи за управление на парични наличности и периферно оборудване като банкнотоброячни машини, затваряйки цикъла на парична обръщаемост.

Технически данни
Размер на подаваните монети
Диаметър 1,0мм до 38,3мм
Дебелина 1,0мм до 3,0мм
Разграничаване 0,5мм minimum

Възможност за допълване
До 10 000 монети

Скорост на броене
До 4500 монети в минута

Възможност за групиране
До 9 номинала

Стопери
Пълна приспособимост

Функции за сигурност
Заключващ механизъм за информацията
Резервно захранване

Сериен порт RS232
Четири RS232 стандартни порта

Номинална мощност
90V – 264V AC, 50/60 Hz

Опции

Връзка с принтер
Подвижен дисплей
Предпазни врати на машината
Coin sorter data conversion manager
Интерфейс на брояча
Детектор на метала
MICS контролът включва:
3 нива на крайната сума , интерфейс, стопери за торбичките, до 200 отделни идентификатора за различни оператори – включващи програмируеми ID номера.
Детекция на Евро монети за по-бърза детекция и отхвърляне на чужди и фалшиви монети. Скорост на броене над 3000 броя в минута.
 

Global Trade Net е сертифицирана по стандартите за качество
ISO 9001
Copyright 2015, Global Trade Net
Създаден от Меджик Сълюшънс
ERROR: 0 - Error:0